Baldų namai SkrajaSalonaiBaldų projektai

Baldų projektai

Susisiekite su mumis

Darbo laikas:

Dalintis su draugais

UAB „Baldų projektai“ įkurta 2010 metais. Esame stabiliai dirbanti ir nuosekliai auganti bendrovė. Baldai mums yra ne tik lova, stalas, sofa, tai yra mūsų gyvenimo būdas, mūsų istorija. Nuo pat darbo pradžios mes siekėme kurti tokius baldus, kurie pateisintų visus klientų įgeidžius, ne tik patenkintų jų poreikius, bet ir būtų ilgalaikiai, suteikiantys pilnumą jų namuose.

Baldai mums yra ne tik lova, stalas, sofa, tai yra jūsų gyvenimo būdas, jūsų istorija. Nuo pat pradžios mūsų vizija Baldų Projektuose buvo kurti tokius baldus, kurie atspindėtų mūsų klientų įvairovę ir ne tik patenkintu jų poreikius, bet ir būtų ilgalaikiai baldai, suteikiantys pilnumą jūsų namuose.
Baldai mums visuomet buvo ne tik funkcionalūs bei kokybiški, jie sujungia šeimą aplink stalą, jie sukuria jaukumą ir šeimos visuotumą. Taip du draugai, su ilgalaike darbo patirtimi baldų srityje, mes supratome, kad per savo gyvenimišką patirtį mes norime kurti tokius baldus, kurie yra sukurti jums…

Mūsų minkštuosius baldus galima įsigyti Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Mes visą laiką ieškome naujų partnerių ir nuolatos plečiames į naujas teritorijas.  Taigi jeigu jūsų mieste dar nėra mūsų baldų ir jus domintų partnerystė, prašome susisiekti su mumis ir mes pasirūpinsime, kad jūsų mieste būtų mūsų baldų, sukurtų pagal jūsų poreikius. Miegoti ant žemės nėra labai smagu ir mes tai labai gerai suprantame.

Mūsų minkštūjų baldų kokybė mums yra didžiausias prioritetas. Nuo pat kompanijos įkurimo mes prižadėjome kurti tokius baldus, kuriais didžiuotumėmęs, ne tik jų ilgalaikišku dizainu, bet kokybe ir universaliu praktiškumu.  Mes sujungiame du pasaulius – eksperimentuojant su įvairiomis naujovėmis ir sujungiant jas su nemirštančia kokybiška klasika, tam kad sukurti aukščiausios klasės, neprilygstamus baldus.
Kiekvienas baldas yra unikalus, pagamintas pagal jūsų specifinius poreikius, naudojant moderniuasias technologijas sujungtas su tradiciškais įgūdžiais.

Susisiekite su mumis

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Detalesnė informacija - mūsų Privatumo politikoje. Jeigu sutinkate, paspauskite “SUTINKU”