Baldų namai SkrajaSalonaiPlungės baldai

Plungės baldai

Susisiekite su mumis

Darbo laikas:

Dalintis su draugais

Uždaroji akcinė bendrovė „Plungės baldai“ įkurta 2002 metais Plungėje. Per gana trumpą laiką mūsų įmonė sėkmingai plėtojo savo parduodamų baldų asortimentą ir šiandien gamina įvairių modelių minkštų baldų komplektus, pritaikydama pačias naujausias technologijas.

Šiuo metu įmonėje dirba kvalifikuotas, darnus 50 asmenų jaunas kolektyvas.

Įmonė turi nuosavas gamybines patalpas, kurių gamybinis plotas siekia 3500 m2. 2006 metais įmonė investavo į naujus įrenginius, renovavo gamybines ir sandėliavimo patalpas. Šiais metais planuojama pradėti korpusinių baldų gamyba, bus atidarytas naujas gamybos cechas.

Mūsų įmonė ne tik gamina minkštus baldus, bet ir importuoja iš Lenkijos ir Kinijos.

Šiuo metu įmonėje gaminami modernaus, išskirtinio dizaino minkšti gobeleniniai  svetainės, vaiko kambario baldai. Iš šitokio gausaus pasirinkimo tikrai išsirinksite tą, kuris labiausiai atitiks Jūsų poreikius ir galimybes. Įmonė vertina savo klientus ir skiria maksimalų dėmesį susitarimų vykdymui, nes jie yra neatsiejama jos dalis. Įmonė turi aiškiai išskirtus prioritetus:

UAB „Plungės baldai“ užsiima ne tik mažmenine, bet ir didmenine prekyba. Įmonės didmeninės prekybos atstovus rasite daugelyje Lietuvos miestų. Šiuo metu Lietuvoje UAB „Plungės baldai“ prekybos tinklą sudaro 35 salonai, kurių skaičius nuolat auga.

UAB „Plungės baldai“ maloniai laukia pasiūlymų iš Lietuvos ir užsienio prekybos salonų bei užsakovų. Maloniai kviečiame pas mus apsilankyti!

Susisiekite su mumis

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Detalesnė informacija - mūsų Privatumo politikoje. Jeigu sutinkate, paspauskite “SUTINKU”