Baldų namai SkrajaNaujienos2019 metų žiemos interjero spalvos
2019 | 10 | 25

2019 metų žiemos interjero spalvos

 

„Miego imperija“ salonas esantis I aukšte dalijasi 2019 metų žiemos interjero spalvų tendencijomis.

Šaltuoju metų laiku vis daugiau laiko praleidžiame namuose, įsisupę į šiltą antklodę ir su puodeliu karštos arbatos. Rūpindamiesi namų jaukumu daugiau dėmesio imame skirti ir mus supančioms interjero detalėms. Remdamiesi tarptautinės nekilnojamojo turto bendrovės „Better Homes and Gardens“ duomenimis, pateikiame populiariausias 2019 metų žiemos sezono interjero spalvas.

Pilka spalva

Sodri žemės spalva – „Terracotta“

Kiekvienais metais kompanija „Tikkurila“ renka metų spalvą. 2018 metais ja buvo išrinkta – „Terracotta“. Raudoną molį primenančią spalvą sudarantys pigmentai atspindi šiltą šviesą, dėl to puikiai tinka žiemos metu. Naudodami skirtingus „Terracotta“ spalvos derinius sukursite jaukų ir spinduliuojantį šiluma interjerą.

Prabangi rožinė

Pastaraisiais metais rožinė spalva sau vietą randa tiek pavasario/vasaros, tiek rudens/žiemos sezono metu. Tačiau šią žiemą rekomenduojama rinktis prabangius, prislopintus rožinius atspalvius, o švelnius, pastelinius – kurį laiką pamiršti.

Visi žalios atspalviai

Šiandieniniame pasaulyje vis aktualesnėms darantis ekologijos ir sveikos gyvensenos temoms, žalia spalva vėl tapo populiari ir įgijo dar didesnę reikšmę. Atnaujindami savo miegamąjį neapsiriksite pasirinkę žalios spalvos patalynės komplektą ar lovatiesę.

Koralinė

Kompanija „Pantone“ koralinę paskelbė 2019 metų spalva. Ja gali būti sudėtinga kurti visą kambario interjerą, tačiau jei pasirinksite koralinio atspalvio lovatiesę ar pagalvės užvalkalus, pagyvinsite kambarį ir suteiksite šilumos pojūtį.

Pilka

Nors žiemą puošti namus pilka spalva gali atrodyti prieštaringai, tačiau šis universalus atspalvis leis Jums jaustis ramiai ir jaukiai. Derinkite pilkos spalvos patalynę prie medinių detalių turinčios lovos ir lengvai sukursite elegantišką ir klasikinį interjerą.

Juoda

Interjere juoda spalva dažniausiai yra vengiama dėl neigiamos konotacijos, tačiau kiekviena taisyklė turi išimtį. Tinkamai parinkta ir priderinta prie interjero juoda gali suteikti kambariui charakterio ir išskirtinumo.

Dalintis su draugais

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Detalesnė informacija - mūsų Privatumo politikoje. Jeigu sutinkate, paspauskite “SUTINKU”